All posts by admin

Përfundoi “Java e kulturës arvanitase”

lajme   lajmi Prishtinë, 11 shtator – Përfundoi në Prishtinë “Java e kulturës arvanitase”. Në ditën e fundit, në Biblotekën Kombëtare dhe Universitare u bë promovimi i librit të autorit, […]

Manlio ARGUETA (SALVADOR)

Manlio Manlio Argueta u lind më vitin 1935 në San Miguel, të Salvadorit. Që në bankat e shkollës i shfaqet prirja për shkrim, ku themoloi një revistë nxënësish dhe i botoi shkrimet e para. Pas maturës shkoi në San Salvador për të studiuar drejtësi.

Simpoziumi

NAIM FRASHËRI: BEKTASHIZMI DHE KOMBËTARIZMI (Sesioni shkencor i mbajtur më datën 20 tetor 2000, n ë kuadër të MLN “Ditët e Naimit 2000“, në Tetovë) 100 vjetori i vdekjes së […]