Category Archives: Uncategorized

Pamje nga Festivali 2009

” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Thomas TIDHOLM (SUEDI).

lajme   lajmi Thomas Tidholm u lind më 1943 në Örebro te Suedise. Ka studiuar art, filozofi dhe religjion ne Universitetin e Stokholmit. Ka punuar ne Muzeun Suedez Kombetar te […]