Në Galerinë e Arteve nk Prishtinë është hapur ekspozita me puinime të Simon Shirokës

shiroka

lajme

 
lajmi
shirokaPrishtinë, 24 shtator – Në Galerinë e Arteve në Prishtinë mbrëmë është hapur ekspozita e punimeve në artin e filigranit e artistit Simon Shiroka, i cili vdiq para dhjetë vitesh. Në këtë ekspozitë po prezentohen afro 50 punime të periudhave të ndryshme të veprimtarisë së tij. Simon Shiroka ka lene gjurme te pashlyeshme ne fushen e artit. Ai mbetet perhere pike referimi per studjuesit e artit figurativ dhe per studentet e kesaj fushe.